Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator strony / Game Master

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8436914075806371227399.png

4248014075806371227399.png

Cześć, nazywam się Kuba i mam 16lat, mieszkam w Warszawie.
Jak na swój wiek jestem osobą bardzo dojrzałą i angażuje się do spraw które mi przydzielono.
Byłem dawniej Moderatorem serwera Corelismt2 ( dowody na
PW ) oraz tworzyłem swoje serwery hamachi.
Jestem osobom bardzo pomysłową.

Od innych wyróżnia mnie to,
że szybko przyzwyczajam się do ludzi, do życia podchodzę z dystansem wiele osób ceni to u mnie,
że nie potrafię się denerwować o byle co.
Wyróżniam się także dużym poczuciem humoru i rzadkim przeklinaniem ( chociaż czasem się zdarza :P ).

5492614075806371227399.png

-Miłej współpracy-
-Poczucia Humoru-
-Wysłuchiwania pomysłów-
-Zaangażowania ze strony team'u-

7210714075806371227399.png

-Profesjonalne podejście do obowiązków-
-Zaangażowanie-
-Doświadczenie w danym stanowisku-
-Dużo czasu wolnego-
-Pilnowanie porządku na serwerze bądź forum-

1836514075806371227399.png
Gadu-Gadu: 11775833
Prywatna wiadomość

Więcej informacji na PW.

701e5b581acb1.png

Gadu-Gadu: 11775833
Prywatną Wiadomość

Opublikowano

W ofercie ładnie i konkretnie napisane wiadomości o wszystkim więc można polecić powodzenia.

To jestem ciekaw, które podanie czytałeś, bo z pewnością nie to..

Napisałeś, że oferujesz profesjonalnie podejście oraz doświadczenie, a dowody? ZERO. 

Nie polecam, chyba, że pojawią się dowody na niejednokrotne pełnienie owej funkcji.. 

Opublikowano

Nie polecam, p.s. bycie "moderatorem" na corelisie było porównywalne do okradania 5latkaz z lizaka, jak dla mnie jest to osoba która najzwyczajnej pcha się siłę na funkcję GM na byle jaki serwer dla znaczka nad głową

Opublikowano

Napisałeś, że oferujesz profesjonalnie podejście oraz doświadczenie, a dowody? ZERO. 

Nie polecam, chyba, że pojawią się dowody na niejednokrotne pełnienie owej funkcji.. 

Czytanie ze zrozumieniem xD

Wiesz każdy od czegoś musi zacząć, to że ma np średnie doświadczenie to nie znaczy że zaraz musi być wykreślony. Ty też pewnie kiedyś aby zostać moderatorem/gm pisałes podanie nie mając zielonego pojęcia 

dowody na PW 

życzę powodzenia 

Opublikowano

Tak uważam ze jest ładnie napisane i konkretnie więc nie widze powodu by pisać nie polecam takie pisanie jest bez sensu napisał to co miał napisać i jest to napisane estetycznie i zawiera informacje które sa potrzebne by moc nawiązać z nim kontakt a zarazem podstawow inforamcje by moc dowiedzieć sie wiecej na temat jego pracy i jego konkretnego doświadczenia wystarczy napisać na Priv więc na drugi raz zanim napiszesz coś takiego przemysł swoją odpowiedz.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem xD

Wiesz każdy od czegoś musi zacząć, to że ma np średnie doświadczenie to nie znaczy że zaraz musi być wykreślony. Ty też pewnie kiedyś aby zostać moderatorem/gm pisałes podanie nie mając zielonego pojęcia 

życzę powodzenia

Tylko, że gdy ja zaczynałem to pisałem o sobie wręcz lekturę, a nie 2/3 zdania i nawalone entery, aby było obszerne.

Wiesz czemu dowody na PW? Bo gdyby podał tutaj fikcyjne fora, na których niby był mogłoby się okazać, że akurat właściciel lub przebywająca tam osoba mogłaby go wyśmiać.. Dlatego ludzie chcą podawać dowody na PW, gdyby nie miał nic do ukrycia po prostu podałby adresy i ewentualnie cenzurował kawałek.

Opublikowano

Tylko, że gdy ja zaczynałem to pisałem o sobie wręcz lekturę, a nie 2/3 zdania i nawalone entery, aby było obszerne.

Wiesz czemu dowody na PW? Bo gdyby podał tutaj fikcyjne fora, na których niby był mogłoby się okazać, że akurat właściciel lub przebywająca tam osoba mogłaby go wyśmiać.. Dlatego ludzie chcą podawać dowody na PW, gdyby nie miał nic do ukrycia po prostu podałby adresy i ewentualnie cenzurował kawałek.

Nie każdy ma zdolności do pisania xDD jak ja piszę podanie to one jest jak wiersz o komarze :D .. Może myśli że zrobi reklamę albo coś xDD

Opublikowano

Szczerze nikogo nie obchodzi to jak Ty pisałes każdy pisze jak uważa to za stosowne i jest to jego ogłoszenie i ma prawo wysłać dowody nawet listem poleconym a nie tak jak Ty uważasz jeśli uważa ze dowody bardziej sensownej jest wysłać na pw tak zrobi. A jeśli ma nawet wyjść kłamstwo to wyjdzie szybciej lub pózniej.

Opublikowano

Moim zdaniem GM musi mieć chociaż te 18lat.. :)

Tak i patrząc na administrację +18 nie wiadomo czy się śmiać, czy może płakać... 

Poziom takie ludzi jest (przeważnie) bardzo niski, a najczęściej zamiast się rozwijać to właśnie komputer jest ich celem w życiu - porażka, bo nawet nie zna taki "GM" podstaw ortografii, a potencjalna rozmowa w 90% to domysły, co do znaczenia słów. 

Dla mnie młodsze pokolenie jest wręcz idealne do takich funkcji, bo większość potencjalnych moderatorów gry ogarnia już te zasady polskiego i ma więcej wolnego czasu. 

Oferta nie powiem, że w 100% napisana poprawnie, ale się starałeś i idzie zrozumieć przekaz. Ogółem estetyka i porządek, a przy okazji konkrety. 

Z doświadczeniem różnie bywa, ale i tak bardziej od niego [czytaj: doświadczenia] liczy się to, jakim jesteś człowiekiem.

Ze względu na tekst, który pokazuje trochę ciebie, myślę, że można śmiało polecić.

Życzę powodzenia. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...